Ένας ονειρεμένος γάμος!

Ένας ονειρεμένος γάμος!

Ο ειδυλλιακός χώρος γαμήλιων δεξιώσεων στην Αθήνα βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο, στο τέρμα της Ιεράς Οδού, στο Χαϊδάρι. Στο Εστιατόριο Γιορτή προσπαθούμε να κάνουμε κάθε γαμήλια δεξίωση ένα μοναδικό γεγονός που η θύμησή του θα σας συντροφεύει για πάντα.

Σε μια τόσο ιδιαίτερη για σας ημέρα, το φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό μας θα σας καλωσορίσει στους ευρύχωρους και πολυτελείς χώρους μας. Η εσωτερική μας αίθουσα, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 280 προσκεκλημένους, είναι κομψά διακοσμημένη και ο υπέροχος εξωτερικός μας χώρος, μέσα στο καταπράσινο άλσος και κάτω από τα δέντρα, με δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 800 προσκεκλημένους, θα σας μαγέψει!

Το Εστιατόριο Γιορτή έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν έναν ιδανικό χώρο γαμήλιων δεξιώσεων στην Αθήνα. Η ντελικάτη διακόσμηση του εσωτερικού, ο υπέροχος κήπος, οι άνετοι χώροι πάρκινγκ και υποδοχής και η ευελιξία στην διαμόρφωση των αιθουσών αποτελούν σημαντικά δεδομένα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η διαμόρφωση της Γιορτής ανταποκρίνεται σε όλα τα σύγχρονα ζευγάρια που αναζητούν έναν στιλιστικά κομψό χώρο για μια εκλεπτυσμένη γαμήλια δεξίωση. Στη Γιορτή υπερισχύει το λευκό χρώμα των αέρινων υφασμάτων της διακόσμησης και το βαθύ πράσινο της φύσης!

Με χαρά θα συζητήσουμε μαζί σας κάθε λεπτομέρεια που αφορά στις υπηρεσίες μας: Από τη μουσική και τη διακόσμηση των τραπεζιών, έως το μενού της δεξίωσης – με την επιμέλεια της εξαιρετικής σεφ μας Δήμητρας Βάλλα – και τη γαμήλια τούρτα. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά και να σχεδιάσουμε μαζί σας την άψογη δεξίωση που θέλετε και αξίζετε!

Επιλέξτε τη Γιορτή για τη δεξίωση του γάμου σας κι οργανώστε την σωστά, με τις συμβουλές των ειδικών που σας προτείνουμε.
Κάντε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, μια αξέχαστη Γιορτή!

( Για τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, ευχαριστούμε θερμά τον εκπληκτικό φωτογράφο Γιάννη Μαργετουσάκη, που κάλυψε την υπέροχη αυτή γαμήλια δεξίωση στη Γιορτή μας. )