ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στις εγκαταστάσεις της ΓΙΟΡΤΗΣ θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε την  επαγγελματική σας εκδήλωση, μεσημέρι ή βράδυ. Για επαγγελματικό γεύμα ή δείπνο, παρουσίαση ή ομιλία, κοπή εταιρικής πίτας ή σχολική εορτή, ο χώρος μας ενδείκνυται για κάθε περίσταση.

Με συνολική χωρητικότητα 180 ατόμων στην Κεντρική Αίθουσα με ανεμπόδιστη θέα τον καταπράσινο κήπο, και 60 ατόμων στην Κόκκινη Αίθουσα (Αίθριο) με το χαρακτηριστικό κρεμαστό τζάκι και τις κόκκινες βιβλιοθήκες, παρέχουμε ένα περιβάλλον κατάλληλο για κάθε είδους εταιρική εκδήλωση, καθώς και ευέλικτα μενού σύγχρονης ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας, που προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Προσφέρουμε διάφορες δυνατότητες διαρρύθμισης στις δύο αίθουσες, με γνώμονα τις ανάγκες της εκδήλωσης και το όραμα της εταιρείας σας. Το διακριτικό μας σέρβις και η ιδιωτικότητα που εξασφαλίζουμε για εσάς, επιτρέπουν να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε.

Η θέση του εστιατορίου μας, πολύ κοντά στην Αθήνα αλλά ταυτόχρονα σε ένα μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον, η μοναδική του ατμόσφαιρα, καθώς και πάνω από 60 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό αμπελώνα, καθιστούν τη ΓΙΟΡΤΗ ιδανική επιλογή για την εταιρική σας εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, Μενού Εκδηλώσεων και έλεγχο διαθεσιμότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +302105326163, στο +306936531827, ή μέσω email στο events@giorti.gr.